A Concordia által forgalmazott üzemanyagok minősége minden szabvány szerinti követelményt kielégít, égésjavító és teljesítménynövelő adalékkal ellátott üzemanyag. A Diesel adalékkal ellátott üzemanyagoknál megnövekedett cetánszám jellemző, aminek eredményeként rövidebb a gyújtáskésleltetés, ez által pedig tökéletesebb lesz az égés, egyenletesebben jár a motor és csökken a káros anyag kibocsátás. Meghosszabbítja a motor élettartamát és jobb teljesítményt idéz elő.
A korszerű gépjárművek EURO V-VI előírása szerinti emisszió értékének beállítására szintén ún. AD Blue adalék szükséges. Ezt főleg a teher ill. mezőgazdasági üzemű járművek kötelesek használni, de a legújabb BMV terepjárókhoz is előírt az AD Blue adalék. Ezt az adalékot is tudják a jövőben a Concordia Benzinkútjain tankolni a kedves vásárlók!

Áraink az átlagár alatt vannak 10-15 ft-tal, ami minőségi üzemanyagokról lévén szó,komoly megtakarítást jelent minden Concordia benzinkúton tankoló ügyfélnek.

Minden töltöállomásunk főúton ,vagy főútról nagyon könnyen megközelíthető helyen van.

Kimondott kamiontöltő szigeteket alakítottunk ki, hogy a sorban állást elkerüljük. A legkisebb töltőállomásunkon is min.8 pisztolyon ( két kútoszlop) lehet tankolni. Legkorszerűbb kútunkon, Pápán összesen 19 üzemanyag töltő pisztoly és nagyteljesítményű kamiontöltő áll partnereink rendelkezésére a minél gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Tankoló automaták felszerelésével már három töltőállomásunkon lehet 0-24 órában tankolni! Célunk, hogy mindegyik töltőállomáson megvalósítsuk a 0-24 órás tankolás lehetőségét automatán keresztül,elősegítve ezzel a flottás tankolásokat!