Új üzemanyagok a Conoil töltőállomásokon

Concordia-Trans Kft folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre szélesebb körű és legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat tudjon nyújtani a kedves vásárlóinknak. Hamarosan az összes Conoil üzemanyag töltőállomáson két új típusú, modern fejlesztésű üzemanyag  kerül forgalomba: Conoil Extra 100 etanolmentes benzin és Conoil Premium Diesel gázolaj.

A megbízható, kiemelkedő minőségű, a MOL Rt által gyártott Conoil Extra 100 motorbenzin a magasabb oktánszám-igényű motorokkal felszerelt gépjárművek kiváló üzemanyaga. Különösen alkalmas a modern, közvetlen befecskendezésű motorokhoz. Minden paraméterében megfelel, vagy felülteljesíti az MSZ EN 228 szabvány előírásait.

Használata a hagyományos benzinekhez képest az alábbi előnyökkel jár:

 • alacsony olefin- és gyantatartalma következtében kedvezőbb az égéstérben a lerakódás mennyisége
 • nagyobb a stabilitása, ezért hosszabb ideig eltartható minőségváltozás nélkül
 • kedvezőbb fogyasztást eredményez
 • nagyobb teljesítmény érhető el használatával
 • alacsonyabb károsanyag-kibocsátást biztosít
 • dinamikusabbá teszi a vezetési élményt
 • a bio komponens tartalmat ETBE bekeverésével biztosítjuk, így megfelel a csak etanolmentes üzemanyaggal működő gépjárművek számára

A Conoil Premium Diesel speciális, a hagyományos motorikus gázolajtól jelentősen eltérő üzemanyag komponens receptúra alkalmazásával készül és a vezető nyugat-európai gyártótól származó teljesítményadalékot tartalmaz. Minden paraméterében megfelel, vagy felülteljesíti az MSZ EN590 szabványt.

Gyakorlatilag kénmentes, ami csökkenti a levegőbe jutó károsanyagokat, illetve a normál gázolajhoz képest sokkal kisebb mennyiségben tartalmaz bio komponenst.

A kereskedelmi kiszolgálás során a motorikus gázolajhoz képest magasabb arányban bekevert ún. teljesítményadaléknak köszönhetően a Conoil Prémium Diesel használata a hagyományos dieselekhez képest a következő előnyökkel jár:

 • alacsonyabb fogyasztás
 • alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
 • hosszabb motor élettartam: a motor feltisztító és tisztántartó képessége különlegesen magas

A Conoil Premium Diesel használata eltávolítja a diesel injektorból a lerakódásokat, valamint megakadályozza újabb lerakódások képződését. Folyamatos használat esetén az injektorok szinte tökéletesen lerakódásmentesek lesznek a motor teljes élettartama alatt, mely ezáltal meghosszabbodik.

Mind a kettő új üzemanyagunk az összes modern személygépkocsi  és haszonjármű kiváló üzemanyaga, amely a motor biztonságos működését és hosszú élettartamát szolgálja.

Tankoljon csúcsminőségű üzemanyagokat alapáron a CONOIL kutakon, most már Pápán is a Celli út 65.ben!

A napelemes rendszer telepítése a Conoil pápai töltőállomáson.

A “Concordia-Trans” Kereskedelmi, Szállítási, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 8500 Pápa, Celli út 65. című, 4284/2 és 4284/4 helyrajzi számú székhelyén.

A „Napelemes rendszer telepítése a “Concordia-Trans” Kft. székhelyén” című, GINOP-4.1.4-19-2020-03095 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 16 millió forint értékű vissza nem térítendő, 55 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 97 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósul meg. A projekt tervezett fizikai befejezésének ideje 2022.09.30.

projekt tábla_Pápa

A napelemes rendszer telepítése a Conoil ménfőcsanaki töltőállomásán.

A “Concordia-Trans” Kereskedelmi, Szállítási, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 9012 Győr (Ménfőcsanak), Győri út 2/a. című, 25431 helyrajzi számú telephelyén.

A „Napelemes rendszer telepítése a “Concordia-Trans” Kft. ménfőcsanaki telephelyén” című, GINOP-4.1.4-19-2020-03098 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 7,64 millió forint értékű vissza nem térítendő, 55 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 41,2 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósul meg. A projekt tervezett fizikai befejezésének ideje 2022.09.30.

Projekt tábla_Concordia_Ménfőcsanak 

A napelemes rendszer telepítése a Conoil toronyi töltőállomásán.

A “Concordia-Trans” Kereskedelmi, Szállítási, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 9791 Torony, Felsőőri út Ipartelep 6. című, 662. helyrajzi számú telephelyén.

A „Napelemes rendszer telepítése a “Concordia-Trans” Kft. toronyi telephelyén” című, GINOP-4.1.4-19-2020-03102 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 4,45 millió forint értékű vissza nem térítendő, 55 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 24 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósul meg. A projekt tervezett fizikai befejezésének ideje 2022.09.30.

Projekt tábla_Concordia Torony

MEGVALÓSÍTÁSHOZ GINOP-4.1.4

TamogatoiOkirat_Concordia Torony

Kötelező nyilvánossági elemek

25 éves a Concordia-Trans Kft

2020-ban 25 éves lett a Concordia-Trans Kft!

Köszönjük a kedves partnereinknek, vevőinknek a cégünk iránti bizalmát!

A Concordia-  Trans Kft dolgozói továbbra is mindent megtesznek, hogy a vevőink maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal és az általunk forgalmazott termékek minőségével.

 

 

Kenéstechnikai hírek

A Conoil törzsvásárlói bizonyára észrevették már, hogy a cégünk számára elsődleges a minőség, a profizmus, a megbízhatóság és a felelősségteljes munkavégzés. A Concordia-Trans Kft a Conoil üzemanyag töltőállomásokon és más területeken a legjóbb szolgáltatásokat, megoldásokat igyekszik nyújtani a kedves vásárlóink részére. Ennek érdekében a Conoil benzinkutakon minőségi üzemanyagok mellett kiváló minőségű kenőanyagokat és egyéb autóápolási termékeket kínálunk az ügyfeleinknek. A töltőállomások shopjaiban olyan neves, már bizonyított kenőanyag márkákkal találkoznak a vevőink mint Castrol, Eni, MOL, Q8, Shell.  Ezeket a márkákat nem kell bemutatni, mindenki tudja és elismeri, hogy ezek a gyártók csúcs minőségű motor-, hajtóműolajokat, kenőzsírokat gyártanak, amelyek minden autó számára tökéletes kenéstechnikai megoldást jelentenek. Annak érdekében, hogy megfelelő kenőanyag választékot tudjunk biztosítani kedves ügyfeleinknek az ismert márkák mellett a töltőállomásainkon található egy kevésbé ismert, de egyre népszerűbb kanadai eredetű Hexol® kenőanyag márka, amely kiváló minőségével és kedvező árfekvéssel már kivívta az autósok és más fogyasztók elismerését.  A Hexol® márka hatalmas kenőanyag választékkal rendelkezik, a közlekedési, ipari, mezőgazdasági olajokat és kenőzsírokat foglalja magába. Hexol kenőanyagok minden területen olyan kenési megoldásokat nyújtanak, amelyek a motorok, gépek és más berendezések számára üzemanyag takarékos üzemeltetést és hosszú élettartamot biztosítanak. .A Hexol termékek legújabb technológiák alapján készülnek, amelyek kielégítik a jelenlegi és jövőbeli, komplex  technológiai szükségleteket. A Hexol termékek gyártója olyan termékfejlesztési, kísérleti, vizsgálati és ellenőrzési rendszert működtet, amely biztosítja a Hexol termékek minőségét, annak érdekében, hogy a termékek legszigorúbb autógyártói és ipari követelményeknek megfeleljenek. A kenőanyagok gyártása során a legjobb minőségű adalékanyagokat és alapolajokat használnak, ami a kiváló minőség záloga. Különös gondossággal figyelnek arra, hogy olyan termékeket kerüljenek ki a gyárból, amelyek képesek felvenni a versenyt a piacon lévő más kenőanyagokkal és a felhasználóhoz a legjobb minőségű és ár-érték arányú termékek kerüljenek.

A Hexol termékek gyártója minden országban olyan disztribútorokkal dolgozik, amelyek széles körű tudással és tapasztalatokkal rendelkeznek kenőanyag forgalmazás terén és képesek arra hogy adott országban sikeressé tegyék a Hexol® márkát.  Magyarországon ez a cég a Concordia-Trans Kft, amely 2014-óta forgalmazza a Hexol kenőanyagokat és jelenleg a márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A cégünk szakemberei mindent megtesznek, hogy Magyarországon minél népszerűbbek legyenek a Hexol termékek és a Hexol® márkanév egyenlő legyen a minőséggel. Ügyfélszolgálatunkon szakmailag felkészült kollégák dolgoznak és bármilyen kenéstechnikai problémára tudnak ajánlani megoldást. Hívjon bennünket bizalommal és mi segítünk!

Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) elleni intézkedésekről a Conoil üzemanyag töltőállomásokon.

A korona vírus ( COVID—19) terjedése miatt kialakult helyzetben cégünk mindent megtesz azért, hogy a Conoil üzemanyag töltőállomás hálózatban tankoló ügyfeleink és a személyzetünk  biztonságban érezzék magukat. Ennek érdekében minden töltőállomásunkon olyan higiéniai intézkedéseket vezettünk be, amelyek gátolják a vírus terjedését és garantálják , hogy  a vásárlóink kockázatmentesen kapják meg a szükséges kiszolgálást. Megemeltük a töltőállomásaink takarításának gyakoriságát, a kiszolgáló berendezéseket rendszeresen fertőtlenítjük, a személyzetünk védőöltözetben várja a vásárlóinkat. A tökéletes eredmény elérése érdekében a töltőállomásaink egész területén bevezettük a hidegköd-képző géppel végzett fertőtlenítő hatású ezüstkolloidos tisztítást. Az eljárás lényege, hogy a fertőtlenítő anyag, cseppek formájában szétterjed, és a legapróbb rést is képes kitölteni. Nem károsítja a felületeket, nem áztat és nem káros az emberi szervezetre, valamint a nehezen hozzáférhető helyeket is befedi. Erre a célra használt ezüst alapú fertőtlenítőszer tartós védelmet nyújt a vírus, baktérium, gomba és alga ellen.  Az eljárás ideális a terek, létesítmények tökéletes fertőtlenítésére és nagy mértékben hozzájárul a vírus terjedésének megállításához.

Cégünk óriási megtiszteltetésben részesült!

A Concordia Trans az utóbbi években több megtisztelő díjat is kapott. Cégünk 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is felkerült a Veszprém megyei cégek úgynevezett TOP 100-as listájára, ahol az előkelő helyeken szerepel az árbevétel alapján felállított rangsorban! Irány az első 10 hely!!!

 

A Concordia Bisnode AAA minősítést kapott!

Cégünk bezsebelte a Bisnode AAA minősítését, mellyel Magyarországon a cégek mindössze 0,63%-a rendelkezik!

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget ad a minősítést szerző cégeknek, hogy mások számára megmutassák, hogy cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai. Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy a cégek jelezzék szállítóik és ügyfeleik felé pénzügyi megbízhatóságukat, megmutassák versenytársaiknak vagy akár külföldi tulajdonosuknak, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők. Ezen kívül bizalmat kelthet munkavállalóikban, jelezhetik megrendelőiknek, hogy cégük alacsony kockázatú, érdemes velük üzletet kötni és jelzi mennyire képes szállítói felé fizetési kötelezettségének eleget tenni.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

 • AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
 • AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult.  Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony
 • Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Új akciók a Concordia kutakon

Örömmel tudatjuk veletek, hogy rengeteg akciót, törzsvásárlói kedvezményt hirdetünk, amivel további előnyökhöz juthattok ti, vásárlóink!

 • Egyes akcióinkban minden törzyvásárló csokoládét vagy kávét kap ajándékba
 • Minden vásárló törzsvásárló kártyát igényelhet, amivel törzsvásárlói pontokat gyűjt,amit a későbbiekben üzemanyagra ,vagy shop termékekre válthat be.
 • Megye kártyával rendelkezők plusz kedvezményt kapnak az üzemanyagok árából.
 • Flottával rendelkező vállalkozók egyedi szerződéssel ,egyedi áron tankolhatnak
 • Mol, Castrol, Agip Hexol  Kenőanyagok a minden shopban óriási kedvezménnyel
 • Palackos  gáz minden kúton (Szombathelyen autógáz is)
 • Kítűnő szicíliai, szemes kávéból főzött kávé ,capuccinó tea ,forró csoki az esztétikusan berendezett kávézókban

A részletekről érdeklődhetsz ügyfélszolgálati elérhetőségünkön vagy bármelyik kutunkon!