Új üzemanyagok a Conoil töltőállomásokon

Concordia-Trans Kft folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre szélesebb körű és legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat tudjon nyújtani a kedves vásárlóinknak. Hamarosan az összes Conoil üzemanyag töltőállomáson két új típusú, modern fejlesztésű üzemanyag  kerül forgalomba: Conoil Extra 100 etanolmentes benzin és Conoil Premium Diesel gázolaj.

A megbízható, kiemelkedő minőségű, a MOL Rt által gyártott Conoil Extra 100 motorbenzin a magasabb oktánszám-igényű motorokkal felszerelt gépjárművek kiváló üzemanyaga. Különösen alkalmas a modern, közvetlen befecskendezésű motorokhoz. Minden paraméterében megfelel, vagy felülteljesíti az MSZ EN 228 szabvány előírásait.

Használata a hagyományos benzinekhez képest az alábbi előnyökkel jár:

  • alacsony olefin- és gyantatartalma következtében kedvezőbb az égéstérben a lerakódás mennyisége
  • nagyobb a stabilitása, ezért hosszabb ideig eltartható minőségváltozás nélkül
  • kedvezőbb fogyasztást eredményez
  • nagyobb teljesítmény érhető el használatával
  • alacsonyabb károsanyag-kibocsátást biztosít
  • dinamikusabbá teszi a vezetési élményt
  • a bio komponens tartalmat ETBE bekeverésével biztosítjuk, így megfelel a csak etanolmentes üzemanyaggal működő gépjárművek számára

A Conoil Premium Diesel speciális, a hagyományos motorikus gázolajtól jelentősen eltérő üzemanyag komponens receptúra alkalmazásával készül és a vezető nyugat-európai gyártótól származó teljesítményadalékot tartalmaz. Minden paraméterében megfelel, vagy felülteljesíti az MSZ EN590 szabványt.

Gyakorlatilag kénmentes, ami csökkenti a levegőbe jutó károsanyagokat, illetve a normál gázolajhoz képest sokkal kisebb mennyiségben tartalmaz bio komponenst.

A kereskedelmi kiszolgálás során a motorikus gázolajhoz képest magasabb arányban bekevert ún. teljesítményadaléknak köszönhetően a Conoil Prémium Diesel használata a hagyományos dieselekhez képest a következő előnyökkel jár:

  • alacsonyabb fogyasztás
  • alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
  • hosszabb motor élettartam: a motor feltisztító és tisztántartó képessége különlegesen magas

A Conoil Premium Diesel használata eltávolítja a diesel injektorból a lerakódásokat, valamint megakadályozza újabb lerakódások képződését. Folyamatos használat esetén az injektorok szinte tökéletesen lerakódásmentesek lesznek a motor teljes élettartama alatt, mely ezáltal meghosszabbodik.

Mind a kettő új üzemanyagunk az összes modern személygépkocsi  és haszonjármű kiváló üzemanyaga, amely a motor biztonságos működését és hosszú élettartamát szolgálja.

Tankoljon csúcsminőségű üzemanyagokat alapáron a CONOIL kutakon, most már Pápán is a Celli út 65.ben!